8.09.2008

Jenny R, Jocke Ö, Åsa B, adlibris. Frida Metso

I söndags kom Jenny, i måndags träffade jag Anna och Dragan och Jill som också kommit till Sthlm för denna begivenhet, och i tisdags kom Alex. Och vi har haft en fantastisk vecka. Vacker utsikt, Grönan, drinkar, dans. För er som undrar vad de gör nu: Jenny pluggar ekonomi och business sedan ett år men jobbar fortfarande, nu på Londons äldsta kasino. Alex är barchef på något annat ställe. Anna är restaurangchef på ett ställe i Köpenhamn. Dragan jobbar också i Köpenhamn. Jill pluggar pol.mag. i Lund och jobbar i bar vid sidan av studierna. Perfekta dagar. Lyxigt att bara kunna ses.

När vi var ute häromdagen träffade vi också Micke och Jocke och Jonatan. Så länge sedan! Alla håller de fortfarande på med musik och Jocke är aktuell med att ha skrivit Brolles senaste låt:
Det är hon.

Några har frågat mig om var man kan köpa syrrans bok. Det kan man göra här!

Tack också Frida Metso för att jag fick vara med bland de fantastiska unga kvinnor du har valt att uppmärksamma på din blogg. Vilken ära!

Ett sista länktips: läs om SI:s Managementprogram med fokus på CSR som Åsa håller i!

I övrigt är det så himla kul på jobbet!

Och igen: Renata och Madde, denna är till er, liksom till Joel! Vi bor antagligen på bästa gatan.

1 Comments:

Blogger Jill said...

Hej Laila! Vad roligt att du skriver om oss i din blogg. Ja, det var verkligen några underbara dagar att minnas :)

En vis kvinna sa: "Vill man jobba tillsammans med folk som inte lyfter fram en?". Igår kom en kollega kom med ett onödigt påpekande. Han fick veta att han levde. Tack för inspirationen!


Vi ses snart igen!

Kram Jill

8/09/2008 5:27 em  

Skicka en kommentar

<< Home