7.17.2008

Intensivt roligt

Senast jag skrev hade sommaren precis kommit. Nu är den i full konsert här på söder. Sedan dess, då i början av juni, har det varit intensivt roliga veckor. Har börjat som programansvarig på Folk och Försvar, magisteruppsatsopponeringen är avklarad på fhs, midsommarfirande på Bommers, Berlinresan med jobbet och seminarierna på Almedalen (över 200 kom på vårt arrangemang på måndagen! vi är väldigt glada), lite partiarrangemang och lite andra politiska möten (riktigt kul var MUF:s arrangemang om deras nya bok), nya bekantskaper, mkt vänner - nya och gamla - och så klart en fantastisk födelsedagshelg med middagar, fest, dans och tårta i parken. Tack alla ni som hörde av er och/eller som kom och firande med oss! Och stort tack för alla fina presenter. Böcker, vattenpipa, parfym, smycken, sjal, väska, och annat - alltihopa kommer väl till pass. Nu har jag sedan i måndags några veckor semester. Dagarna fylls av det mesta som hör sommaren till.

Sammantaget tror jag inte att det går att ha det så mkt bättre. Som pricken över i:et kommer Jenny och Alex snart från London. Bättre än så blir det inte.

Nu tar jag paus i bloggandet ett tag men kommer nog göra några inhopp då och då. Fortsätter så klart att skriva kolumner och krönikor som går att läsa i Östran, NSD och i Folkbladet. Och här kan ni följa vårt fortsatta arbete i partiets internationella rådslagsgrupp. Under hösten kommer en hel del intressanta saker ta form. Följ också gärna Folk och Försvar i höst. Flera intressanta seminarier är redan planerade och höstens studieresa till Azerbajdzjan och Georgien kommer att bli mycket givande. Och sedan i vinter är det ju så klart dags för den årliga Rikskonferensen.

Jag hoppas att du får en fin sommar med mycket jordgubbar, sol och glans. !Viva Zapatero!