6.01.2008

Både i SvD och Dagens Industri

Torsdagens CRISMART-seminarium på Försvarshögskolan om min rapport om krisen på Carnegie förra året, och om kriskommunikation i finansiell sektor var spännande och värdefullt. Kul att så många kom, och att det var från så många olika håll. Tack för all input!

Både Svenska Dagbladet/E24 och Dagens Industri har uppmärksammat rapporten. Intressant och kul.

Detta - och att magisteruppsatsen är inlämnad - har varit värt att fira. I torsdags med indiskt och Efraim, och i fredags med Richard och Andreas, och senare också Nina och Åsa och Renata, på Gondolen. Renata och jag fortsatte vår upptäcksfärd av dansgolv och Stockholmsnatt. Mkt bra, mkt senare.

Sommaren har verkligen kommit. Var med Håkan O och observerade väder vid Observatoriet igen i fredags. Vid lunchtid. Vilken utsikt det är! Förra gången var en tidig höstmorgon, så skillnaden var stor. Årets första picknick var med Christian i lördags, härligt återseende. Andra picknicken var idag med Caro, Micke och Victor i Vasaparken. Tillsammans med dem och många till, sen lunch på Vurma - god sallad som rekommenderas, välj nr. åtta - och sedan tredje picknicken för i år (och för helgen) utanför Allahelgonakyrkan efter kvällens gudstjänst. Första gången jag var där, och det var verkligen mycket bra. Det är David som introducerat kyrkan för mig och jag är jätteglad för att jag följde med honom och Sara idag. Träffade Fredrik och Therese där som gjort rekordgod kycklingsallad till picknicken. Tack!