1.20.2008

Hos Forum Syd och FUF, och Joel

Igår arrangerade Forum Syd och Föreningen för Utvecklingsfrågor en temadag för studenter som vill engagera sig, till exempel genom att göra praktik, i olika organisationer. Rubriken var Att arbeta för en rättvis värld. Inbjudna var en rad föreningar och förbund som arbetar internationellt. Fältbiologerna, RFSU, och en mängd andra deltog med informationsbord och diskussioner. Cirka 60 deltagare kom på temadagen. Jag var där och inledningspratade. Om hur vi kan göra världen mer rättvis, och hur engagemang och organisering förändrar samhället vi bor i. Jättekul att få medverka!

Igårkväll hade Joel fest i sin fina nya lägenhet. Och han har världens finaste skrivbord. Fullt med folk överallt och det var en perfekt blandning med folk. Härligt att träffa vänner man inte sett på ett tag.

Nu ska jag till Luleå! Idag har arbetarekommunen där internationellt rådslag och har bjudit in medlemmar och allmänhet och organisationer i Luleå till diskussioner om socialdemokratisk global politik. Ska bli kul!