9.01.2007

Tankesmedjans skatterapport och s-politiken...

Den senaste skattepolitiska rapporten från Arbetarrörelsens Tankesmedja är spännande läsning. Precis som med en Agatha Christiedeckare vill man bara fortsätta sida efter sida för att se hur allt hänger ihop. Rapporten alanlyserar, berättar och beskriver den skattepolitiska bakgrunden, den borgerliga taktiken och framtidens utmaningar. Så längt är allt frid och fröjd. Men någonstans efter att ha läst halva rapporten slås jag av hur rapporten påminner om den förra s-regeringens språkbruk. Det är inte en lika härlig upptäckt. Jag skriver om detta i min senaste Östrankolumn som du kan läsa här.

2 Comments:

Blogger Kent Vilhelmsson said...

Det här är inget som får sägas högt - men vi borde nog aldrig ha genomfört den där stora skattereformen i slutet av 80-talet. Det var väl det som satte spiken i kistan för jämlikheten i det här landet.

9/03/2007 6:42 em  
Blogger Laila said...

Hej Kent!

Varför skulle inte det få sägas högt? Det är viktigt att diskutera, utvärdera, fundera. Också om stora skattereformer. Skriv mer om dina tankar på din blogg! (Fint och kul att du börjar blogga utanför Lunar.)

Då ses vi imorn då! :)
Laila

9/03/2007 8:18 em  

Skicka en kommentar

<< Home