8.12.2007

Artikel i aftonbladet: Gärna s-regering, men först ett fungerande parti

Det är så skönt att vara tillbaka i min lilla lägenhet! Ljuvlig känsla att komma innanför dörrn igår. Stack till Åsa på middag nästan på en gång igår kväll, och somnade på stört när jag var tillbaka.

Igår hade jag en artikel på Aftonbladets debattsida om svensk socialdemokrati och våra utmaningar. Du kan läsa den här. Gärna S-regering, men först ett fungerande s-parti. När Lotta Gröning hörde av sig i början av veckan och frågade om jag ville skriva till Aftonbladet debatt tackade jag så klart ja. Ni som känner mig känner igen det jag skriver om, det är sådant jag brukar lyfta och prata om. Inte första gången det här, men kul att Aftonbladet ville uppmärksamma det. Tack alla ni som hört av er med respons och åsikter. Hoppas få fortsätta den här diskussionen med er och många fler!

Idag har dagen varit full av bestyr. Tvättvikning, städning, rensning och sånt. Skönt så det förslår. Luften i min lilla etta är tung av alla blommor jag fått. Utanför har det blivit mörkt och de kulörta lamporna på vår gård lyser glatt. Bäst idag var när jag gick från pappersinsamlingen till affären för att handla. Träffade två klasskompisar från fhs som satt och fikade och som uppdaterade mig om det sista och en massa mer. Jag ser fram emot våra torsdagar!

Nu ska jag skriva klart texten jag jobbar med.

Till sist: Robin har tipsat mig om att han bloggar! Den är länkad i min bloggsamling nedan, men här är länken också.

2 Comments:

Blogger Kent Filppu said...

Jag kommenterade din artikel när den var färsk på min blogg via http://filppu.se/?p=417. Nu väntar jag in Dean.

8/20/2007 11:39 em  
Blogger Laila said...

Hej Kent!

Tack för din kommentar och blogg. Kul att du gillade artikeln. Det är också andra som hört av sig, och det är ju alltid roligt när det man skriver uppskattas och väcker tankar. Tacktack!

Det inte första gånger jag lyfter eller pratar om sådant här. Jag tror på att säga vad man tänker och tycker, att lyssna på vad andra tänker och tycker, och sedan använda sig av allt det för att kunna komma framåt - och förändra det som måste förändras. Det är ju ändå därför vi är politiskt aktiva: För att tillsammans förändra samhället. Och för att göra det måste man dels säga vad man tycker, dels lyssna på vad andra tycker.

Jag har skrivit om liknande saker tidigare i Östra Småland där jag är kolumnist. Men tyvärr är det inte lika många som läser Östra Småland som läser Aftonbladet, och därför kanske du inte har sett det?
I min blogg från den 26 juni (http://lailanaraghi.blogspot.com/2007/06/om-ledarskap-i-stran.html) finns några texter jag tidigare skrivit som lett till en del eftermälen. Kanske av intresse? Det finns också andra, och du kan hitta dem alla på Östra Smålands hemsida. www.ostran.se

Jag hoppas att du ska klara dig undan Dean.

Laila

8/21/2007 12:24 em  

Skicka en kommentar

<< Home