5.21.2007

Vackra Orust, buss 375 och med rak rygg

Vilken helg! Falköpingsfredag - först träff med SSU:arna i lokalen, kampanj på stan och sedan konsert med musik, vänner, diskussioner. Gött! (Läs mer i bloggen nedan.) Riktigt lyckat! Lycka till med resten av turnén!

I lördags for jag till SSU Bohusläns grundkurser på Orust. Hade inbjudits för att hålla två pass, Att uttrycka sig och SSU:s organisation. Tack för inbjudan, och vad kul det var! Jättebra och spännande diskussioner under hela helgen. Om Irak, Palestina, hur starta internationella projekt, feminism, lönediskriminering, SSU, integration/rasism och så himla mycket mer. Och Bohuslän är så vackert. Alla ni som kan: Ta buss 375 från Uddevalla mot Ellös! Det är så vackert så det nästan gör ont. Vattnet, klipporna, grönskan, himlen, bergen. Men framför allt havet. Det är något alldeles särskilt med havet. Egentligen var man än ser det. Kalmar, Oskarshamn, Orust, från luften, Alger, St. Petersburg...

Till sist också: TACK för alla snälla, uppfriskande och roliga mail som kommit de senaste dagarna! De har gett mig typ tio megawatt energi, minst! Fick bland annat ett mail med ett gott ordspråk som jag vill dela med mig utav. Bördor är lättare att bära med rak rygg, och då orkar man bättre hela vägen. Riktigt klokt, tack Stene!

2 Comments:

Blogger Andreas said...

Watt är ju en enhet för effekt, inte energi :).. Nåväl, soft var det i Falköping som sagt =)!

5/22/2007 12:26 fm  
Blogger Laila said...

Ojsan, det har du ju rätt i! Men så blir det ibland. Hoppas vi ses snart igen :)

5/22/2007 9:47 fm  

Skicka en kommentar

<< Home