4.06.2007

Öppet fönster hos Charlotte

Vädret är vackert och av en slump hittade jag en singel jag köpte för många vårar sedan på det där lilla antikvariatet på Trädgårdsgatan i Oskarshamn. Standfast med Carcrashes. De första tio sekunderna är tio mkt bra sekunder. Jag minns kullerstenen på Trädgårdsgatan, samma gata som Charlotte och Annelie bodde på, och Charlottes fönster som brukade stå öppet så man kunde klättra in även om de var ute. Kvällarna i er soffa, demonstrationerna och konserterna, kyrkan. Och igår ringde Charlotte, hemma igen efter månader i Argentina. Våren kan knappast bli bättre. Ja, det skulle väl vara på måndag när vi minns hur döden kan besegras. På dag 3.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Nämen Laila! Har du börjat blogga igen? Vad kul, en till blogg att följa! Välkommen tillbaka :)

4/06/2007 7:51 em  
Blogger Laila said...

Tack! Japp, började efter partikongressen igen efter att ha övertygats av några nya och gamla kompisar. Och eftersom det finns mer tid nu än under valåret.

ΠΟΠITKA HЪE ΠITKA du vet :)

4/07/2007 11:19 fm  
Anonymous Kenny said...

Kullerstenarna på gator i Oskarshamn? Där har jag fiiina sommarminnen ifrån;) Oskarshamn på sommaren är ju iaf oslagbar=) I somras gick man där, husen låg trånga och man gick just på -kullerstenar. Minnen;)

4/07/2007 2:03 em  

Skicka en kommentar

<< Home